Halloween ;P yeeeeah

Neida, jeg elsker ikke halloween. Det liker jeg seriøst ikke, jeg vet ikke hvorfor. Du går jo bare å tigger goderi fra andre. Men ja, jeg gjorde jo det da jeg var mindre, men føler at jeg har blitt litt for stor for å kle meg ut å sånn, men halloween party er jo greit.

jaja, halloween er jo litt gøy da, det er ikke det verste jeg vet ;)))
Men hvis dere lurer så er det noe galt med designet mitt så det går ikke an å trykke på kommentarknappen ;((

Jaja, får bare leve med det...

- Hanna

Julebrus og " skal vi danse "

Hei♥ Nå sitter jeg og Silje på hytten og ser på skal vi danse og drikker julebrus. Ja, det er jo litt tidlig med den slags brus enda, men jeg klarer ikke å være inn på en butikk å se julerus og ikke kjøpe den. Jeg har jo nesten gått et år uten å drikke det så det må no være lov litt før jul. Jeg har sottet å skrevet bursdagsinvitasjon nå fordi jeg må nesten levere de ut snart fordi jeg har bursdag på fredagen. Ja, har ikke så mye å blogge om. Vi har tatt mange bilder og de kommer sikkert i løpet av den neste uken fordi i morgen har vi løpetrening og da er jeg som oftes utslitt når jeg kommer hjem og da er det bare å hoppe inn i dusjen og spise litt mat.

Fikk ikke opp noen bilder ( gamle bilder ) så det ble ikke noen denne gang heller.

Bloggezz
- Hanna

Kooos det ja <3

Heeeia <3 Åååå, endelig har jeg kommet meg på nettet igjen etter en laaang biltur. Neida, vi satt bare i bilen i to timer, men vi var innom butikken også lagde jeg og Silje taco til familien. Ja, vi har egentlig bare årdnet sengen og sett på idol. HVEM HEIER DU PÅ ??
Men i morgen skal vi en liten tur til svømmehallen for å ta et lite bad. Ja, for det er jo meldt storm her, og det fant vi ut når vi kom fordi dørene for opp og vi holdte jo nesten på å dette utenfor hytten fordi bagene og tingene veide så mye. Haha ♥ men når jeg kommer hjem blir det nok noen bilder og noen innlegg gjennom helgen.

Bloggezz
- Hanna

Hyttetur next

Heia <3
Nå er det ikke lenge til jeg skal dra på hytten med Silje. Jeg gleder meg sykt. Det skal bli koselig, og nå sitter jeg her med ipaden :) ja, jeg skal ta med meg pc'en min så det blir litt blogging tror jeg nok. Ja, har ikke så mye å blogge om, men snx seinere sikkert da.

Bloggezz
- Hanna

Hehe <3

Ut på tur ..... ...

Heia folkens:)

Ja, nå sitter jeg i sofaen og har spist nudler. Idag var vi på tur til Klokktjønna eller noe, men det er jo ikke så rart for alle lærerne våre elser jo skog og mark. Det var en ganske koselig tur, men en veldig kald en også. Som alle turelskere bruker å si " Ut på tur aldri sur ", men til meg blir det " Ut på tur alltid sur ", ja, det er no bare sånn jeg da. Etterpå har jeg fotballtrening, og det blir jo gøy ♥ Haha, på søndager har vi løpetrening, mandag løping på skolen og fotballtrening, tirsdag er det dans, onsdag fri, torsdag gym på skolen og fotball og til slutt fredag og lørdag fri.
Men jeg må pakke sekken min, fordi jeg har gjort ferdig leksene mine, haha, ganske fornøyd shu <3

Bloggezz
- Hanna

6 ting jeg virkelig hater

Heiia ♥ Jeg hadde ingenting å gjøre så jeg tenkte å si hvilke ting jeg virkelig hater.

♦ Jeg hater virkelig edderkopper fordi de er så ekle og ja... virkelig fæle.
♦ Jeg hater folk som jeg ikke kan stole på og som kan finne på å lyve deg rett i ansiktet.
♦ Lukten av makrell og jeg klarer ikke å være i nærheten av folk som spiser det.
♦ Ting som er kjempedyrt så jeg ikke kan kjøpe det :( Det er det verste jeg vet.
♦ Folk som går i byen og som virkelig stinker drit.
♦ Åhh ja, kanskje jeg hater å rydde rommet mitt, det er ikke akkurat det beste jeg vet om. Men jeg gjør det jo når ting flyter på komoden osv.


Gammelt!

Bloggezz
- Hanna

Blir hyttetur til helgen daaa

Heiia ♥ Jeg gleder meg sinnsykt til helgen for da skal jeg på hytten til bestefar med Silje. Det blir helt fantastisk. Utrolig lenge siden jeg har vært der nå så dte ska bli koselig å møte beste far og hytten igjenn. Ja, Silje skal jo være med meg, og ja, jeg var med henne på søndagen og savner henne allerede faktisk. Jeg er så utlig glad i henne så jeg kommer vell alltid til å savne henne ♥ Vi reiser på fredag i fem-seks tiden sikkert. Vi skal være der til søndag og vi skal vell for det meste kose oss inn og utenfor hytten, men kanskje vi finner på noe annet. men.... jeg vet ikke helt enda, vi finner det vell ut på lørdagen tenker jeg. Åhhh, jeg gleder meg for hun har aldri vært der og det er helt klart den beste hytten jeg noen sinne har hatt. Jeg tenker ikke på noe annet, eller jo.. haha, tenker jo på at jeg må gjøre lekser men.. samma det!'
Ja, men klokken 19.10 ca. skal jeg bli kjørt av mamma til dansingen. Åh, det er så artig og dansen kommer til å bli kjempe bra :) Gleder meg til vi skal vise den frem. Men nå må jeg gjøre ferdig en oppgave, men jeg måtte bare sette meg ned å ta et kjapt innlegg når jeg ble lei av leksene'

Go'gutten min ♥

Bloggezz
- Hanna

God kveld

Heiia ♥
Nå sitter jeg å ser på tv. Har ikke gjort stort annet i dag, eller jo, jeg var jo til farmor og til søskenbarnene mine også har jeg vært med Silje ( www.smd98.blogg.no ) som kommer fra gammelskolen min. Ja, det var utrolig koselig, først var vi til meg også tok vi oss en tur til hun etter det. Men ja, jeg har ikke noe å blogge om. Haha, hva skal jeg blogge om ? Har du noen TIPS ?
Jeg har heller ikke gjort stort i dag, men her kommer dagens outfit:

Tights - Bikbok - 99,-
Genser - Only - 148,-Det var det <3

Bloggezz
- Hanna ♥


Kveeeld

Heiia, nå sitter jeg bare inne. I kveld har jeg egentlig bare vært litt ute..... og litt inne, men nå sitter jeg bare hjem og ser på tv :) KOOOOOS ♥ Vell, har ikke akkurat gjort så veldig mye i kveld da. Kjeder meg egentlig hele tiden.. Så, ikke så veldig mye å blogge om! Men jeg var jo i byen i dag, og er så utrolig fornøyd med det jeg kjøpe meg, men " God natt ", jeg skal ikke legge meg, men har ikke noen ting å blogge om.

Vell, " God natt " sier jeg bare <3

Bloggezz
- Hanna ♥

By'n

Heiia, nå sitter jeg hjemme hos Ane. I dag har vi vært i byen, kjempekoselig dag vi har hatt sammen. Jeg kom til hun klokken 10.30 for å ta bussen med hun, også skulle Frida gå på en annen plass, men bussen kjørte forbi, haha ♥ Ja, vi var der i mange timer, så jeg ble litt lei. Hehe, gikk i høyhæler jeg og Ane shu <3 Kjøpte meg en is, en brus, to topper og et smykke. Her kommer dagen i bilder:
 

DAGENS INNKJØP:


Topp - Ginatricot - 99,-

Topp - Ginatricot - 99,-Smykke - Glitter - 49,-

Hva synes du om bildene og dagens innkjøp?

Bloggez
- Hanna ♥

 

Anepia miiii, bare miiii

Heiia, i kveld har jeg vært ute med Ane. Hun kom til meg og jeg ble utrolig glad for jeg hadde ikke sett henne på lenge. Utrolig koselig ♥ Hun kom til meg klokken 5 og dro 19.30 eller noe, fordi hun skulle på svømmetrening. Haha, hun er helt fantastisk. Vi satt for det meste ute og snakket og avtalte at vi skulle dra til byen i morgen, det blir vertfall koselig. Da blir det jeg, Ane og Frida som skal ta oss en koselig tur. Vet ikke helt når jeg kommer hjem, men tror ikke jeg skal kjøpe meg noe spisiellt fordi jeg har for det meste brukt opp pengene mine, haha <3 Kjøper jeg meg noe skal jeg prøve å få lagt det ut, men det blir på søndagen isofall. Nå sitter jeg no her da som jeg gjør på alle fredager å ser på Idol. Jeg har virkelig hatt en fantastisk kveld med Ane, vi har jo bare snakket og funnet på mye rart, som vi alltid gjør når vi møtes, hehe ♥

Hun er bare helt fantastisk, og min aller beste venn

Bloggez
- Hanna

Freeeeedag

♥Heiia, ja, som alle andre var jeg på skolen i dag. Veeeldig gøy, NOT, fordi  vi hadde matteprøve. Tror ikke den gikk så bra. Matte er altsa ikke mitt beste fag nå for tiden. I hele dag har jeg jo være med Julie som jeg alltid er, hehe ♥ Ja, men nå sitter jeg som vanlig i stolen min og bloggeeeer ♥ Men jeg kjeder meg jo heeele tiden... Hva kan man finne på på Fredager, det er den kjedligste dagen i uken fordi vi ikke har noen treninger, men den beste fordi det er jo heeeelg ♥  Men hva skal jeg si? " Haaaade ", jeg gidder ikke å bare sitte her å blogge om hvor kjedelig jeg har det for tiden, Kjedelig ass, det er virkelig ******Bloggezz
- Hanna

Jada, det begynner å bli vinteeeer :):)

Heiia, dette blir et kjapt innlegg fordi jeg skal på fotballtrening klokken 16.30.
Jeg liker IKKE å bli sen når jeg skal trene, for hvis jeg skal trene så skal jeg virkelig det. Ja, det har jo faktisk snødd idag, JIPPI, jeg elsker virkelig elsker snø og vinter, men ikke kulden. I dag sa jeg skulle gå til skolen ble det først regn, så haggel. Huff, jeg liker ikke regn. Men så.... kom snøen i en av de første skoletimene vi hadde. Åh, jeg ble så glad. Det er en helt fantastisk når det er vinter ;) Men ja, sommer'n er jo best da ♥ men nå må jeg nesten begynne å ta på meg fotballskoene så jeg IKKE kommer for sent, isofall blir det nok første gang det gitt.
Hade folks ♥

Hehe, hendene mine må jo være med vettu ♣

Bloggez
- Hanna

Dagen i dag

Hei, nå har jeg sottet å øvd til rle-prøve som vi skal ha i morgen. Men nå sitter jeg langt nede i sofaen med pc'n og ser på Tangerudbakken eller hvordan det skrives, hahah :)
Men på skolen ser vi en film som heter "My name is Khan" eller noe, men den er suuupertrist, men den anbefales. Jeg og Julie ( www.juliemlarsen.blogg.no ) sitter sammen og ser på den, og vi sitter jo med tårer i øynene, men hvis dere vil vite litt om den så ta en titt innom bloggen til Julie :) Hun har skrevet litt om den, jeg orker ikke shu. Men i dag hadde vi Klasseråd, samfunnsfag, naturfag og kunst & håndtverk. Jaja, det var de kjedelige fagene vi hadde i dag. Når jeg kom hjem fra skolen måtte jeg sykle på butikken for å få tak i noe til middagen vi skulle ha. Jeg har ikke gjort så mye, men jeg har spist middag, sett tv og øvd til prøve som vi skal ha i morgen. Ja, det var det jeg har gjort i dag, haha, jeg har veldig kjedelige skoledager/dager nå for tiden.

Å men, nå sitter jeg jo å ser på Tangerudbakken og de er jo såå søte, eller hva jeg skal si! Jeg elsker å se på det, fordi det er jo så morsomt, så det er noe jeg virkelig trives med å sitte i sofaen å se. Men hva skal jeg si?! Er det noe dere synes at jeg mangler på bloggen så bare si ifra. Jeg skulle ta outfit idag, men ja, så glems som jeg er så glemte jo jeg det da, men skal prøve å ta en i morgen :)
I morgen er det jo enda en ny skoledag og da er det gym, og eg elsker og trene. Det er bare utrolig gøy. Jeg vet at jeg er dårlig til å legge ut bilder av ting jeg gjør i fritiden, men jeg skal prøve å ha med meg kameraet på de fleste stendene jeg er på og også prøve å ta outfits hver dag. Men vet ikke om jeg blogger hver dag.

Haha, det beste bildet jeg og Julie har sammen ;) Glad i deg ;)

Bloggezz
- Hanna

Bilder :)))

Hei, nå har jeg sottet og gjort lekser som vanlig. Vi har ganske mye, men det har virkelig gått fort for jeg har lest litt, gjort norskleksene, nynorsk, naturfag og samfunnsfag :)
Ikke akkurat det morsomste jeg vet om, haha.. Men nå skal jeg bare slappe av litt før det blir middag i fem tiden sikkert. Men i helgen var jeg jo på hytten om jeg tenkte å vise dere noen bilder fra fjellturen:

Hunden miin, jeg er så glad i han <3

Han var litt småsyk, så han kom ikke så langt før han måtte legge seg ned.

Haha, ikke mobb ansiktet mitt :/

:/

Go'gutten min'

Ja, det var det fjellet.

Litt av utsikten ;))

Sliten etter turen :/

10hi ;)

Bloggez
- Hanna

Kjedelig

Heiia ♥

Nå sitter jeg her bare og har gjort litt lekser, hahah.. kjedelig.
Men blogglysten er heller ikke helt på topp, men jeg hadde ikke noe å gjøre så jeg tenkte å blogge et lite innlegg. Ja, men nå er det ikke lenge til det blir fotballtrening, gleder meg, jeg synes at fotball er den beste sporten, helt klart. Men jeg skal møte Malin ( www.coolit.blogg.no ) før treningen begynner så vi skal sykle sammen opp til banen. Ja, hva skal jeg si?? Det er kjempe kedelig :(
Men hade, jeg årker ikke å sitte her bare for å blogge om hvor kjedelig jeg har det...

Hvilken sport går du på ??

Bloggezz
- Hanna ♥
♥♥♥


Bloggeeeen

Heihei, nå har jeg kommet fra hytten. Eller, vi kom vell hjem 18.30 eller noe, men har pakket ut bagen og vært en tur på butikken. Jeg har hatt en superkoselig høstferie på hytten med familien, har vært på lange og fine turer og har koset oss inne. Det ble noen små innlegg i høstferien fordi jeg blogget på ipaden og det er ikke akkurat enkelt, hahah! Jeg har virkelig dårlig blogglyst nå, så jeg vet ikke om det kommer så mange innlegg fremover mot den neste uken, ja, dere vet, det er jo kjempe mye å gjøre, lekser, prøver, dansing og fotball. Vi har ganske mye lekser shu og mange prøver og det er jo viktigere å jobbe med skolen enn å sitte på pc'n å kjede meg. Jeg synes at det er utrolig lite å gjøre på pc'en for tiden. HVA BRUKER DU & GJØRE PÅ PC'EN ?
Jaja, men kommer med innlegg når jeg får tid og lyst. Jeg hadde tatt bilder fra landturen vi var på idag, men det var ikke med mitt kamera, og har de ikke her nå.


Hva har du gjort i høstferien ?


bloggezz
- Hanna ;)

Kooos....

Heia <3
nå sitter jeg her med familien på hytten.
Jeg sitter å blogger på ipoden fordi den må man jo ha med seg over alt. Vi kom hit i sju tiden i kveld og da pakket vi ut og spiste litt. nå sitter vi på stuen og ser på tv:) det kommer sikkert et lite innlegg i morgen også, men vet ikke helt fordi vi skal sikkert være litt ute og på tur<3

Bloggezz
-hanna

God morgen :)

Heiia :)

Nå sitter jeg på pc'n til Silje fordi hun er i dusjen en tur. Vi har vært våken en god stund, men har logget i sengen og sett på tv. Jeg skal vell blogge mens hun tar på seg klærne og årdner seg på badet, men i dag drar jeg på hytten :) Jeg gleder meg :)
Vi skal vell sikkert spise frokost etterpå fordi jeg begynner å bli små-sulten nå. Jeg vet ikke helt hva annet vi skal finne på til de drar på hytten sin, men hun skal sikkert pakke bagen og årdne seg klar til hyttetur. Men i dag drar jeg også på hytten, og der skal vi være fra Onsdag - Søndag. Vi skal ha besøk og vi skal sikkert gå noen fine turer også skal vi ha middagsgjester på fredag tror jeg!

I går kveld når vi lå i sengen var det virkelig styggvær!! Det var jo det vi hørte i hele går kveld, men når jeg våknet hadde ikke været blitt noe bedre, det var virkelig styggvær da og :((

Men nå skal jeg blogge på " www.hope98.blogg.no " Du kan godt ta en titt innom...**

Bloggezz
- Hanna :)

 

Overnatting til Silje!

Heisann :)))

Nå er jeg hjemme til Silje. Jeg skal nemmelig ligge over til hun i natt. ( www.smd98.blogg.no )
Jeg kom til hun klokken 12.30 ca og var her til 15.00 så kom jeg tilbake klokken 19.00 for å ligge over hos henne.
Vi har tatt bilder så de skal jeg legge ut i dag, men jeg hadde loft at jeg skulle legge ut innkjøpet mitt fra mandag, men jeg tror ikke det blir noe av det. Idag har jeg jo vært hos Silje og når jeg kommer hjem i morgen må jeg rydde og pakke til jeg drar på hytten. Beklager det <3 Idag har vi koset oss inne fordi det har vært så veldig gårlig vær her i Trondheim i det siste. Men vi gikk faktisk to turer med hunden i styggværet, og det var veldig kaldt skal jeg love dere. Hvordan er været der dere bor ??
Men nå skal jeg og Silje kose oss på rommet med tv'n.
Her kommer bildene vi tok i dag:

Det var noen av bildene vi har tatt.

Hvordan er været der du bor ??
Hva synes du om bildene ??

Bloggezz
- HannaSilje &lt;3

Heiia =))
Nå er jeg til min beste venn Silje.
Hun er helt fantastisk :))
Vi sitter på rommet hennes og koser oss med pc'n og tv!
Jeg tok bussen for ikke så lenge siden så jeg har ikke vært her så veldig lenge.
Vi skal snart ta noen bilder så de kommer på bloggen sikkert i kveld fordi jeg skal nemmelig ligge over til henne.
Hun er bare den beste vennen du kan få.... det mener jeg :) Jeg er så utrolig glad i deg <3
Men nå skal vi ta litt bilder og lage oss en blogg sammen :)

For en liten stund siden tok vi dette bildet.

Bloggezz
- hanna :):)

iPad

Heiia :)))
Nå sitter jeg i soffaen med en splitter ny iPad. Det er så gøy, men dette blir et kjapt innlegg fordi det er litt slitsomt å sitte her å blogge med ipaden. Men jeg legger ut innkjøpet i morgen tror jeg<3
Men nå skal jeg spise brownies og se på tv.

Bloggezz
-Hanna

Dagen i dag :))

Halla!
I dag var jeg og mamma i byen en tur, det var kjempe mye fint.
Jeg har ikke gjort så mye annet, men jeg kjøpte meg tre gensere og en hettegenser, en tights, to topper, innefotballsko og ja, det var det jeg husker, men jeg legge ut bildene om noen timer eller noe, fordi jeg er ikke hjem akkurat nå shu, men her kommer bare noen bilder fra google:
Jeg savner virkelig sommeren :/:/


Bloggezz =)=)
- Hanna

Ny header :)))

Heiia :)
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra søskenbarnene miiine :)
Først var jeg hos farmor så til søskenbarnene mine, men det ar veldig koselig da.
Når jeg kom hjem og logget på facebook hadde jo Julie laget header til meg.
Hun er kjempe god, og jeg vil bare si "Tusen Takk Julie" ♥
Men her kan dere se den:


Dette ble bare et kjapt innlegg, fordi jeg sitter i sofaen og ser på tv, men det kommer sikkert et innlegg i morgen også :)

Hva synes du??

Bloggezzz
- Hanna :))

 

 

 Fredags kveld

Heisann folkens..
Jada, endelig er det fredagskveld.
Det er den beste dagen i uken, men nå blir jo alle det fremover fordi det er jo ferie.
Men det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fordi jeg har vært å fått i nå klær, eller treningsklær kan jeg vell kalle det.
Jeg er kjempe fornøyd...
Men det er jo fredagskveld og nå blir det snart tv og pizza, nammm...
Nå gjør jeg ikke så mye, men sitter bare i sofaen og blogger.
I høstferien skal jeg være litt på hytten, men hva skal du finne på da??

Jaja, vet ikke hva jeg skal gjøre nå da, har du noen tips om hva man kan gjøre på en fredagskveld, isofall bare kom med de, jeg kjeder meg...!

                                

Hahah, sånn har været vært i det siste :( Det er synd..

Bloggezz
- Hanna :)


 

 

 

 

 

Høstferie...

Heiia :)
Nå er det endelig høstferie, og det er kjempe deilig.
I dag er det et forferdelig pissvær, men har ikke vært så mye ute da, så jeg bryr meg egentlig ikke.
Idag hadde jeg prøve, men eg er litt usikkert på hvordan det gikk.
Men over til overskriften, for i dag er det høstferie.
Gleder meg <3
I helgen skal jeg bare være hjemme, men må blandt annet få i meg innesko til innegymmen osv.
Men fra Onsdag i neste uke til Søndag skal jeg være på hytten og det blir veldig koselig.
Men er ikke akkurat så fornøyd, fordi det blir jo sikkert ikke noe fint vær i neste uke heller, men får håpe det da.
Jeg synes ikke at jeg har sett solen så veldig mye i det siste. Det er jo bare regn-regn og regn, er det andre som synes at det er irriterende eller?
Men jeg så jo solen ganske så mye i sommer da, vertfall når jeg var på hytten en del.
Jeg var jo også i Tyrkia og da ble jeg nesten litt lei fordi den ene dagen vare det 43 grader på dagen og 36 eller noe på kvelden. Det er ganske slitsomt å ha det slikt i to hele uker.
Jaja, men det var jo vertfall sol og varme i fohold til her hjemme i Trondheim :)
Men her kan dere se hotellet vi var på i Tyrkia :

Marco Polo <3 Savnezzz :)

Baren ved bassenget.

:)

Ganske brun da jeg var i Tyrkia, men fargen er jo borte :(


Bare si ifra hvis dere vill ha flere bilder fra Marco Polo :)
Kos dere i høstferien ;)

Bloggez
- Hanna
Svar på spørsmålsrunden!

Heiia :)
Hadde ingen ting og gjøre, så jeg tar svarene på spørsmålsrunden nå.

Er Erik en meget bedre kar? Vet ikke, han er jo broren min da.


Min bestevenn nå for tiden? Silje ( www.smd98.blogg.no ) og Julie ( www.juliemlarsen.blogg.no ).


Trives du på skolen? Ja, jeg trives veldig godt.


Mye lekser? Ja, synes det fordi jeg har mange treninger også er det jo prøver og.


Noen du ikke klarer å fordra? Ja, det er faktisk det.


Skulle ønske at livet var annerledes? Nei, livet mitt er helt perfekt så jeg ønsker ikke det.

 Savner du noen? Ja, er nok noen fra den gamle skolen og mennesker i familien som ikke er her for meg lengre.


Mange hemmeligheter ingen vet om? Ja, kan vell si det ja...


Stoler du på meg? Ja, det gjør jeg <3 - Fra julie


Liker du å være med meg? Ja, du er helt fantastisk Julie - Fra julie.


Hva er det beste du vet om? Jeg vet ikke helt jeg, vanskelig og svare på, sorry :)


Favorittsang? Litt usikker der og, men jeg liker vertfall "pray" av Justin Bieber, heheh, ikke mobb :)


Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi det er arti, og da kan jeg dele mine hverdager og hva jeg gjør for tiden.


Det beste med å blogge? Det er vell å dele bilder, og skrive om hverdagen min..


Hva synes du om meg? Du er snill, pen og en veldig god venn ;) - Fra Charlotte


Hvor lenge har du gått på fotball? Jeg tror eg begynte når jeg gikk i andreklassen, men er litt usikker da.


Favorittkjendis? Jeg liker det meste, men det er vanskelig å si, fordi det er mange kjendiser som er flinke til å synge.


Liker du å synge? Nei, men jeg kan faktisk synge i dursjen.


Liker du å danse? Ja, jeg elsker det faktisk, og jeg går på dans nå :)


Liker du idrett ( hvilke )? Ja, jeg er glad i å trene og går på fotball og dans.


Hvilket fag er best? Vet ikke, men hvis gym telles som fag er det vell det.


Spesiell venn? Ja, jeg har ei fra den skolen jeg gikk på før.


Hva liker du best å gjøre? Jeg liker å være med venner, spille fotball og danse :)


Mitt beste idol? haha, jeg vet ikke, hva skal jeg si, jeg vet rett og slett ikke :)


Lenge siden du startet å blogge? Jeg har vell blogget siden 5. klassen, men jeg har hatt mange blogger før denne.


Hva vil du bli når du blir stor? Ja, jeg har lyst til å bli dyrlege, men da må mann jo bare ha 5 & 6 i karrakterer.


Det ble noen dårlige svar, men svarte på det jeg kunne da...

Vell det var det.

Bloggez

- Hanna :):)

Back to school

Heiia ;)
Nå er jeg klar for enda en skoledag, men det er jo ikke lange til høstferien heller.
Skal jobbe skikkelig de to siste skolendagene før høstferien.
Jeg skal gå til skolen om ni minutter så jeg må være litt kjapp shu.
Men idag skal vi ha gym, så det er det jeg gleder meg til. Og etter skolen skal jeg på fotballtrening, gleder meg <3
Men nå må jeg nesten kjappe meg så jeg rekker meg til skolen :)
SNX..
Det kan hende at jeg blogger senere, men jeg vet ikke fordi jeg skal på trening også må jeg øve til pøve som vi skal ha i morgen :)

Bloggez
- Hanna :))

Spørsmålsrunde

Heii :)
Jeg har jo ikke hatt bloggen så veldig lenge, så jeg tenkte å ha en liten spørsmålsrunde.
Hvis det er noe du lurer på så kan du bare spørre :)


Et gammelt bilde!

Men bare spørr i vei!*

Bloggez
- Hanna :)

Kommet hjem :)

Heiia :)
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen.
I dag hadde vi naturfag, samfunnsfag og noe annet.
Nå skal vi borte å spise middag til noen vi kjenner, også må jeg øve til prøve, jeg gruer meg, men får vell bare øve å håpe på en bra karrakter likevell.
Men dette blir bare et kjapt innlegg fordi jeg skal strax dra shu.
Men her kommer dagens outfit :


Tights H&m  ? - Shorts Tyrkia 300kr ? - Genser Bikbok 149 - TubeBH Bikbok ?


Hva synes du om dagens outfit ?? <3

Bloggez
- Hanna <3

 

It's so cold outside !

Heiia allesammen <3
Nå har jeg nettopp kommert fra dans og det var kjempe kaldt ute.
Før jeg dro på dans var jeg på fotballbanen for å se at søskenbarnet mitt spillte kamp.
Det var isekaldt ute, så jeg stod der å frøys ihjel nesten.
Jeg hadde ei ganske tykk jakke, men det hjalp hvist ikke det...
Når jeg kom ut fra dansingen og skulle gå til bilen var det enda kaldere, men det er jo ikke så rart da, fordi det har jo blitt senere på kvelden og.

Men her kommer noen bilder så Julie ( juliemlarsen.blogg.no ) kan lage header til meg:


Hahah, men lykke til Julie <3

Bloggez
- Hanna

Funny dayHeiia :)
I dag varte skoledagen fra klokken 08.15 - 11.45.
Det har vært en chill dag.
Etter skolen ble Julie med meg hjem ( juliemlarsen.blogg.no ).
Vi har gjort mye lekser, men også gjort mye sprell.
Vi tok jo selvfølgelig noen pauser, hehe. Vil vel si at vi kokte oss nudler og stakk en tur ut med sykkelen!
Og her var et morsomt dikt vi fann på i nynorsken:

500 hønar står å lekar me kverandre.
Grisen får ikkje verra me.
Mens grisen står å hylar, står hønane der å fnisar.

No har grisen fått nåk av detta tulle og prøvar å komme seg inn i dette hulle.
Mens piggsvina legg der å sprellar, kjæm grisen og hønanen tilslutt å hylar.

Hahah, holder på å ler meg ihjel hver gang jeg ser dette, men er kanskje ikke helt på nynorsk da men..
Her kommer noen bilder fra dagen i dag :

Julie øver til prøven.

Jeg øver til prøven.Julie sin bok <3

Julie sin tegning til venste og min til høyre :)

hahah, ei nedkladdet naturfagbok !

Aww Julie <3


Jada Julie, vi er bra kul vi ja, ikke sant?Hva synes du om bildene ? <3

Bloggez
- Hanna og Julie <3

 

:)

Sorry for at jeg ikke har noe header eller noe slikt, men Julie -  http://juliemlarsen.blogg.no/ skal lage til meg i morgen eller en dag senere, så det kommer senere ♥

snx <3

- Hanna <3

Løpetrening :)

Heiia :)
Nå har jeg nettopp dusjet og spist litt etter treningen vi ha hatt.
Jeg skal love deg at det var tunkt, hahah..
Først jogget vi så hadde vi litt styrke.
Vi tok mageøvelser og litt forskjellig.
Vi satt også i sånn nittirader og da var det jeg og ei venninne som fikk førsteplassen og da ble jeg overrasket.
Vi satt faktisk i hele 8 minutter og vi måtte stoppe tilslutt så vi skulle rekke og gjøre andre ting også, ble ganske overrasket over det.

Men i helgen var jeg på hytten med familien, men det var jo selvfølgelig ikke det fineste været je har sett, men det var jo OK da.
Vi gjorde ikke så mye, men vi gikk jo fine turer g koset oss med god mat.

Nå sitter jeg bare nydursjet i soffaen og ser på tv, det e deilig på en søndagskveld, det beste jeg vet <3

Her kommer noen gamle og noen litt nyere bilder:

Hahah, ikke akkurat det fineste bildet av meg

Premieutdeling :)Før jeg skulle på bursdag <3Hva synes du om bildene ?

Blogges
- Hanna ♥

hits