Today ;D

Heia =) Nå har jeg egentlig nettopp våknet. Haha, kunne godt ha sovet litt lengre ettersom det er fri i dag. Men jeg vettu, jeg må sitte å øve til prøve som jeg skal ha på mandag. Jeg hater å sitte i helgene, men må vell sitte litt i helgen lell. Ja, jeg skal egentlig bare chille utover dagen her og som jeg alltid gjør.

Skal ikke gjøre noe spess så nå skal jeg ordne meg på badet, spise frokost g sette meg ned med RLE bøkene... Hater RLE!!!

-Hanna =)=)=)

Tentamen

Heiia ♥ I dag hadde vi tantamen.... i Engelsk. Ja, vi begynte vell 8.30 og jeg var ferdig 11.30. Digg skoledag... ikke akkurat, men vi slutter egentlig 15.15 på onsdagen. Så det ble en kort dag.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beklager for at jeg ikke har blogget på lenge, men jeg har ikke kunne tenkt på bloggen i det siste. Det har vært mye stress kan jeg bare si. Men nå skal jeg spise og se "unge møde" Haha, det er litt morsomt dah !♥

Hanna...

pugge pugge pugge pugge pugge pugge

Hei, ja, bare les overskriften. Dere forstår det sikkert. Ja, imorra skal vi ha narurfagprøve om bakterier og plante-og dyreceller. Gleder meg... NOT! Haha, jeg liker ikke naturfag. Alt er ikke så vanskelig, men jeg synes at noen ting av det er ganske vanskelig. Etter skolen spiste jeg litt og slappet av før det ble fotballtrening. Etter det var det bare rett hjem for å spise, dusje og selfølgelig øve til prøve. Jeg hater virkelig prøver. Det er vanvittig kjedelig. Ja, jeg har da sottet i to timer sikkert, men alt er ikke inne i hodet, men skal lese over en gang før jeg dra til skolen i morgen så får jeg gjøre mitt beste. Det er jo bare det som teller.

Haha, ja, nå sitter jeg her bare å slappe av etter en to-timers puggeøkt. Prøven er i siste timen i morgen så jeg må vell lese over en gang i friminuttet. Kjedelig!!!

Samma det, slik er det vell å gå på ungdomsskolen har jeg forstott. Gleder meg til jeg blir voksen sier jeg bare... Det blir virkelig deilig å ikke tenke på lekser og pugging til prøver i helgene! Det skal bli godt ♥

- Hanna ♥

Tirsdaaaaag!

Heia bloggen ;)
Nå har jeg gjort lekser. Ja, tirsdager er en leksedag som alle andre dager. Men på tirsdager slutter vi 11.45. Deilig <3  Har ikke gjort så mye egentlig. Har vært en tur på butikken, spist middag, hatt besøk av mormor, gjort lekser og ryddet rommet. Kan si at rommet trengte en opprydning. Men det er ikke det artigste jeg vet om dah, det er rett og slett kjedelig. Nå blogger jeg på  pc'n til mamma så det kommer ikke noen nye bilderav meg eller noen nye jeg tok idag.

JAJA....
Det er en ting jeg synes er veldig rart. Jeg hadde bursdag for over ei uke siden, og i fjor på bursdagen min var det snø. Det var ikke en gang snø på halloween. Det er virkelig rart ass. Jeg begynner egentlig å lure på om vi får snø i år eller før jul dah. Jaja, får håpe det kommer litt snø snart. det blir jo litt kaldt når det er vinter, men vill ha SNØ.. Det er et møst !

Er det snø der du bor ? ? ?
Vill du ha snø hvis det ikke er det der du bor ? ? ?

Bla, Bla, Bla, Bla...

Heiia ♥
Nå har jeg gjort lekser, kjedelig... ;'(
Ja, samma det, nå har jeg gjort det. Idag har jeg jo som vanlig vært på skolen, og ja.... ikke så myee. Vis kulle egentlig holde foredrag på ENGELSK, og jeg liker ikke det faget, men jeg og Julie rakk det ikke. Men det var ikke bare det... jeg hadde Tyskprøve. Ganske chill egentlig dah :') Ja, det var min andre tyskprøve og på den første fikk jeg 5+, ganske fornøyd shu, men i dag var det om substantiv, helt greit egentlig. Det var ikke så vanskelig det heller. Tror ikke jeg får under 4 :) Smart shu, neida, jeg tullet ♥ Nå sitter jeg og ser på tv, og etterpå skal jeg først på spillermøte også blir det fotballtrening. Jeg har ikke så mye å blogge om, og gidder heller ikke å legge ut bilder. Dette er en slappisdag skjønner du =)God natt

Hei :)
Nå er jeg på hytten og skal vell legge meg tenker jeg for i morgen skal jeg på gården å ri klokken 11.00. I dag har jeg bare spist taco og slappet av etter jeg kom hit i 19.00 tiden. Det kommer sikkert et lite innlegg iløpet av helgen. Nå skal jeg ordne meg, så god natt <33

- hanna :))

Hehe, iPad - bilde :))

Dagen min + innkjøp

Hei alle sammen!

I dag har jeg vært på skolen som alle andre sikkert. Vi hadde bare musikk og nynorsk. Ja, idag hadde vi Nynorskprøve :( Tror egentlig den gikk ganske bra. Hehe, det er ikke det beste faget jeg vet om. Etter det gjorde jeg bare lekseeeeer!
Ikke koselig altså. Etter det spiste jeg litt middag og slappet av. Men på tirsdager er jeg jo på dans, og før jeg dro dit var jeg og mamma på City Syd. Ja, der kjøpte jeg meg noe som jeg alltid gjør når jeg er der. Jag har jo nettopp hatt bursdag så da fikk jeg et gavekort på 150,- på H&M. Da fant jeg meg en kjole, ring, og armbånd.

Kjole - H&M - 100,-
Armbånd - H&M - 49,50
Ring - H&M - 49,50
Ja, jeg måtte legge til 50,- men brydde meg ikke om det. En slik kjole har jeg sett etter lenge, og nå fant jeg den endelig. Ringen og armbåndet passet til, så det også ble med. Men jeg skal bruke det på bursdager og slike ting, men det ble tilsammen 200,-, hehe, fornøyd med kjøpet i dag også.

Nå sitter jeg å spiser, fordi jeg har vært på dans <3

SNX ♥

God morgen, eller ?

Yo!

Nå sitter jeg her å ikke gjøre noen ting. Dette har vært en daffedag kan jeg si. Ja, jeg våknet i 11-tiden, og etter det har jeg ikke gjort noen ting. Jeg har spist litt, vært på facebook og leste andre blogger, og jeg vill bare si at det er utrolig mange som har brae blogger. Her er  noen av de bloggene jeg leser:

? www.kinethh.blogg.no
? www.sigriddu.blogg.no
? www.tcmn.blogg.no
? www.annais.blogg.no
? www.l0ve.blogg.no
? www.sophieelise.blogg.no
? www.andreabadendyck.blogg.no
? www.axelgb.blogg.no
? www.auroramohn.blogg.no
? www.siljemilf.bloggg.no

Ja, det var noen av de bloggene jeg leser, men har mange flere. Har ikke noe mere å si, så jeg skal vell bare sitte å lese blogger enda, til det blir enda ei bursdagsfeiring =) Tjener mye på å ha bursdag, kan man si =) Men det er ikke det man får som teller, synes ikke jeg. Jeg synes at det er koselig å få besøk av slekten og slike ting :)
Bestevennen min &lt;3

HeiHei <3

Tenkte bare å si litt om min aller beste venn. Ja det er jo Silje som jeg skriver om nesten i alle innleggene. Hun er helt fantastisk.  Ja, skal jeg være erlig ? Ja, må vell det. Vi har kranglet ofte, men håper det ikke skjer igjenn, for det er ikke sånn bestevenner gjør <3 Jeg har det virkelig tungt når vi krangler. Det er helt håpløst. I går kom hun på bursdag til meg og det var kjempe koselig, savner hun jo allerede dah, da er det ille. Hun har en helt fantastisk persolighet og utseende. Hun er best. I LOVE YOU SILJE ♥
Ja, det var litt om henne.
Ja, det var det. Og vi har utrlog mange gode og dårlige minner sammen. Virkelig elsker henne <3

Hva synes du ??

- Hanna

Bursdagsbarnet


Heiiia <3
Kan ikke akkurat si bursdagsbarnet, vell jeg har blitt tenåring.
Jeg skal love dere at jeg ble flau i klasserommet ass.
Sandra og Julie ( www.sandragulstad.blogg.no og www.juliemlarsen.blogg.no sa til læreren at jeg hadde bursdag. Og ja, da sang de bursdagssangen, jeg satt bare med hendene foran meg og hadde
latterkrampe. Hehe, morsomt.
I morrest fikk jeg et smykke, en topp, vippetang og er speil.

Idag skal jeg ha jentebusdag og da blir det taco, muffins, gele og godteri.
Blir koselig vettu. Ja, jeg skal prøve å ta noen bilder hvis jeg husker.

Her kommer dagens antrekk:

Ja, det var dagens outfit.
Topp - bursdagsgave (bikbok) 200,-
Bukse - Only 279,-
Smykke - gave

Vell nå skal jeg finne frem skjolen jeg skal ha på meg i kveld :)

- hanna


Designet er laget av TVdesign
Les mer i arkivet »November 2011 »Oktober 2011 »September 2011
hits