Øving + Dans

hei <3
Nå sitter jeg å ser på tv. I dag har jeg vært på dans og øvd til prøve.
Ja, vi skal ha Samfunnsfagprøve i morgen og jeg har jo øvd litt fra før, men måtte lese over litt til.
Jeg gruer meg ikke så mye, men litt...
Jeg kom hjem fra dans for ei lita stund siden. Utrolig gøy. Jeg danser hipp hopp og det har jeg gjort hver gang jeg har gått på dans tror jeg. Jeg elsker det ♥ Før jeg ble kjørt til dans, ja, dere hørte rett "kjørt", men vi må kjøre 15 - 20 minutter så det blir et stykke å gå. Ja, jeg skulle en tur på XXL og der kjøpte jeg meg en sekk, men kan vise et bilde av den senere.
Jeg har bursdag på Fredag og i dag kom mormor og vi skulle på xxl en tur. Og da fikk
jeg meg den sekken i bursdagsgave. Den er sinsykt fin synes jeg da!

Ja, i dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har jo gjort en del lekser, men for det
meste lest til prøve :) Jippi, vi skal ha prøve, neida, hater det ...
På skolen hadde vi bare 4 timer og det er jo greit en tirsdag. Hehe, vi hadde musikk og norsk bare.
Deilig!!
Ja, musikken er helt OK, men norsken da, ikke fullt så bra kan jeg si.
Vi gjennomgikk vanlig Norsklekse og Nynorsk. Ja, jeg kan være helt ærlig, jeg er ikke en nynorskelsker.
Ja, må vell bare begynne å lese på nynorsk og for vi skal ha vårres første nynorskprøve med karrakter.

Sikkert ikke så gøy for dere å høre på dette, men ja...godgutten min <3 Han er bare best, og elsker han over alt på jord :) Hehe :)

Ja, blogger sikkert et innlegg imorgen og, men lover ingenting.

Bloggezz     - Hanna              

Halloween ;P yeeeeah

Neida, jeg elsker ikke halloween. Det liker jeg seriøst ikke, jeg vet ikke hvorfor. Du går jo bare å tigger goderi fra andre. Men ja, jeg gjorde jo det da jeg var mindre, men føler at jeg har blitt litt for stor for å kle meg ut å sånn, men halloween party er jo greit.

jaja, halloween er jo litt gøy da, det er ikke det verste jeg vet ;)))
Men hvis dere lurer så er det noe galt med designet mitt så det går ikke an å trykke på kommentarknappen ;((

Jaja, får bare leve med det...

- Hanna

Julebrus og " skal vi danse "

Hei♥ Nå sitter jeg og Silje på hytten og ser på skal vi danse og drikker julebrus. Ja, det er jo litt tidlig med den slags brus enda, men jeg klarer ikke å være inn på en butikk å se julerus og ikke kjøpe den. Jeg har jo nesten gått et år uten å drikke det så det må no være lov litt før jul. Jeg har sottet å skrevet bursdagsinvitasjon nå fordi jeg må nesten levere de ut snart fordi jeg har bursdag på fredagen. Ja, har ikke så mye å blogge om. Vi har tatt mange bilder og de kommer sikkert i løpet av den neste uken fordi i morgen har vi løpetrening og da er jeg som oftes utslitt når jeg kommer hjem og da er det bare å hoppe inn i dusjen og spise litt mat.

Fikk ikke opp noen bilder ( gamle bilder ) så det ble ikke noen denne gang heller.

Bloggezz
- Hanna

Kooos det ja &lt;3

Heeeia <3 Åååå, endelig har jeg kommet meg på nettet igjen etter en laaang biltur. Neida, vi satt bare i bilen i to timer, men vi var innom butikken også lagde jeg og Silje taco til familien. Ja, vi har egentlig bare årdnet sengen og sett på idol. HVEM HEIER DU PÅ ??
Men i morgen skal vi en liten tur til svømmehallen for å ta et lite bad. Ja, for det er jo meldt storm her, og det fant vi ut når vi kom fordi dørene for opp og vi holdte jo nesten på å dette utenfor hytten fordi bagene og tingene veide så mye. Haha ♥ men når jeg kommer hjem blir det nok noen bilder og noen innlegg gjennom helgen.

Bloggezz
- Hanna

Hyttetur next

Heia <3
Nå er det ikke lenge til jeg skal dra på hytten med Silje. Jeg gleder meg sykt. Det skal bli koselig, og nå sitter jeg her med ipaden :) ja, jeg skal ta med meg pc'en min så det blir litt blogging tror jeg nok. Ja, har ikke så mye å blogge om, men snx seinere sikkert da.

Bloggezz
- Hanna

Hehe <3

Ut på tur ..... ...

Heia folkens:)

Ja, nå sitter jeg i sofaen og har spist nudler. Idag var vi på tur til Klokktjønna eller noe, men det er jo ikke så rart for alle lærerne våre elser jo skog og mark. Det var en ganske koselig tur, men en veldig kald en også. Som alle turelskere bruker å si " Ut på tur aldri sur ", men til meg blir det " Ut på tur alltid sur ", ja, det er no bare sånn jeg da. Etterpå har jeg fotballtrening, og det blir jo gøy ♥ Haha, på søndager har vi løpetrening, mandag løping på skolen og fotballtrening, tirsdag er det dans, onsdag fri, torsdag gym på skolen og fotball og til slutt fredag og lørdag fri.
Men jeg må pakke sekken min, fordi jeg har gjort ferdig leksene mine, haha, ganske fornøyd shu <3

Bloggezz
- Hanna

6 ting jeg virkelig hater

Heiia ♥ Jeg hadde ingenting å gjøre så jeg tenkte å si hvilke ting jeg virkelig hater.

♦ Jeg hater virkelig edderkopper fordi de er så ekle og ja... virkelig fæle.
♦ Jeg hater folk som jeg ikke kan stole på og som kan finne på å lyve deg rett i ansiktet.
♦ Lukten av makrell og jeg klarer ikke å være i nærheten av folk som spiser det.
♦ Ting som er kjempedyrt så jeg ikke kan kjøpe det :( Det er det verste jeg vet.
♦ Folk som går i byen og som virkelig stinker drit.
♦ Åhh ja, kanskje jeg hater å rydde rommet mitt, det er ikke akkurat det beste jeg vet om. Men jeg gjør det jo når ting flyter på komoden osv.


Gammelt!

Bloggezz
- Hanna

Blir hyttetur til helgen daaa

Heiia ♥ Jeg gleder meg sinnsykt til helgen for da skal jeg på hytten til bestefar med Silje. Det blir helt fantastisk. Utrolig lenge siden jeg har vært der nå så dte ska bli koselig å møte beste far og hytten igjenn. Ja, Silje skal jo være med meg, og ja, jeg var med henne på søndagen og savner henne allerede faktisk. Jeg er så utlig glad i henne så jeg kommer vell alltid til å savne henne ♥ Vi reiser på fredag i fem-seks tiden sikkert. Vi skal være der til søndag og vi skal vell for det meste kose oss inn og utenfor hytten, men kanskje vi finner på noe annet. men.... jeg vet ikke helt enda, vi finner det vell ut på lørdagen tenker jeg. Åhhh, jeg gleder meg for hun har aldri vært der og det er helt klart den beste hytten jeg noen sinne har hatt. Jeg tenker ikke på noe annet, eller jo.. haha, tenker jo på at jeg må gjøre lekser men.. samma det!'
Ja, men klokken 19.10 ca. skal jeg bli kjørt av mamma til dansingen. Åh, det er så artig og dansen kommer til å bli kjempe bra :) Gleder meg til vi skal vise den frem. Men nå må jeg gjøre ferdig en oppgave, men jeg måtte bare sette meg ned å ta et kjapt innlegg når jeg ble lei av leksene'

Go'gutten min ♥

Bloggezz
- Hanna

God kveld

Heiia ♥
Nå sitter jeg å ser på tv. Har ikke gjort stort annet i dag, eller jo, jeg var jo til farmor og til søskenbarnene mine også har jeg vært med Silje ( www.smd98.blogg.no ) som kommer fra gammelskolen min. Ja, det var utrolig koselig, først var vi til meg også tok vi oss en tur til hun etter det. Men ja, jeg har ikke noe å blogge om. Haha, hva skal jeg blogge om ? Har du noen TIPS ?
Jeg har heller ikke gjort stort i dag, men her kommer dagens outfit:

Tights - Bikbok - 99,-
Genser - Only - 148,-Det var det <3

Bloggezz
- Hanna ♥


Kveeeld

Heiia, nå sitter jeg bare inne. I kveld har jeg egentlig bare vært litt ute..... og litt inne, men nå sitter jeg bare hjem og ser på tv :) KOOOOOS ♥ Vell, har ikke akkurat gjort så veldig mye i kveld da. Kjeder meg egentlig hele tiden.. Så, ikke så veldig mye å blogge om! Men jeg var jo i byen i dag, og er så utrolig fornøyd med det jeg kjøpe meg, men " God natt ", jeg skal ikke legge meg, men har ikke noen ting å blogge om.

Vell, " God natt " sier jeg bare <3

Bloggezz
- Hanna ♥

Designet er laget av TVdesign
Les mer i arkivet »November 2011 »Oktober 2011 »September 2011
hits