Kooos det ja <3

Heeeia <3 Åååå, endelig har jeg kommet meg på nettet igjen etter en laaang biltur. Neida, vi satt bare i bilen i to timer, men vi var innom butikken også lagde jeg og Silje taco til familien. Ja, vi har egentlig bare årdnet sengen og sett på idol. HVEM HEIER DU PÅ ??
Men i morgen skal vi en liten tur til svømmehallen for å ta et lite bad. Ja, for det er jo meldt storm her, og det fant vi ut når vi kom fordi dørene for opp og vi holdte jo nesten på å dette utenfor hytten fordi bagene og tingene veide så mye. Haha ♥ men når jeg kommer hjem blir det nok noen bilder og noen innlegg gjennom helgen.

Bloggezz
- Hanna

Hyttetur next

Heia <3
Nå er det ikke lenge til jeg skal dra på hytten med Silje. Jeg gleder meg sykt. Det skal bli koselig, og nå sitter jeg her med ipaden :) ja, jeg skal ta med meg pc'en min så det blir litt blogging tror jeg nok. Ja, har ikke så mye å blogge om, men snx seinere sikkert da.

Bloggezz
- Hanna

Hehe <3

Ut på tur ..... ...

Heia folkens:)

Ja, nå sitter jeg i sofaen og har spist nudler. Idag var vi på tur til Klokktjønna eller noe, men det er jo ikke så rart for alle lærerne våre elser jo skog og mark. Det var en ganske koselig tur, men en veldig kald en også. Som alle turelskere bruker å si " Ut på tur aldri sur ", men til meg blir det " Ut på tur alltid sur ", ja, det er no bare sånn jeg da. Etterpå har jeg fotballtrening, og det blir jo gøy ♥ Haha, på søndager har vi løpetrening, mandag løping på skolen og fotballtrening, tirsdag er det dans, onsdag fri, torsdag gym på skolen og fotball og til slutt fredag og lørdag fri.
Men jeg må pakke sekken min, fordi jeg har gjort ferdig leksene mine, haha, ganske fornøyd shu <3

Bloggezz
- Hanna

6 ting jeg virkelig hater

Heiia ♥ Jeg hadde ingenting å gjøre så jeg tenkte å si hvilke ting jeg virkelig hater.

♦ Jeg hater virkelig edderkopper fordi de er så ekle og ja... virkelig fæle.
♦ Jeg hater folk som jeg ikke kan stole på og som kan finne på å lyve deg rett i ansiktet.
♦ Lukten av makrell og jeg klarer ikke å være i nærheten av folk som spiser det.
♦ Ting som er kjempedyrt så jeg ikke kan kjøpe det :( Det er det verste jeg vet.
♦ Folk som går i byen og som virkelig stinker drit.
♦ Åhh ja, kanskje jeg hater å rydde rommet mitt, det er ikke akkurat det beste jeg vet om. Men jeg gjør det jo når ting flyter på komoden osv.


Gammelt!

Bloggezz
- Hanna

Blir hyttetur til helgen daaa

Heiia ♥ Jeg gleder meg sinnsykt til helgen for da skal jeg på hytten til bestefar med Silje. Det blir helt fantastisk. Utrolig lenge siden jeg har vært der nå så dte ska bli koselig å møte beste far og hytten igjenn. Ja, Silje skal jo være med meg, og ja, jeg var med henne på søndagen og savner henne allerede faktisk. Jeg er så utlig glad i henne så jeg kommer vell alltid til å savne henne ♥ Vi reiser på fredag i fem-seks tiden sikkert. Vi skal være der til søndag og vi skal vell for det meste kose oss inn og utenfor hytten, men kanskje vi finner på noe annet. men.... jeg vet ikke helt enda, vi finner det vell ut på lørdagen tenker jeg. Åhhh, jeg gleder meg for hun har aldri vært der og det er helt klart den beste hytten jeg noen sinne har hatt. Jeg tenker ikke på noe annet, eller jo.. haha, tenker jo på at jeg må gjøre lekser men.. samma det!'
Ja, men klokken 19.10 ca. skal jeg bli kjørt av mamma til dansingen. Åh, det er så artig og dansen kommer til å bli kjempe bra :) Gleder meg til vi skal vise den frem. Men nå må jeg gjøre ferdig en oppgave, men jeg måtte bare sette meg ned å ta et kjapt innlegg når jeg ble lei av leksene'

Go'gutten min ♥

Bloggezz
- Hanna

God kveld

Heiia ♥
Nå sitter jeg å ser på tv. Har ikke gjort stort annet i dag, eller jo, jeg var jo til farmor og til søskenbarnene mine også har jeg vært med Silje ( www.smd98.blogg.no ) som kommer fra gammelskolen min. Ja, det var utrolig koselig, først var vi til meg også tok vi oss en tur til hun etter det. Men ja, jeg har ikke noe å blogge om. Haha, hva skal jeg blogge om ? Har du noen TIPS ?
Jeg har heller ikke gjort stort i dag, men her kommer dagens outfit:

Tights - Bikbok - 99,-
Genser - Only - 148,-Det var det <3

Bloggezz
- Hanna ♥


Kveeeld

Heiia, nå sitter jeg bare inne. I kveld har jeg egentlig bare vært litt ute..... og litt inne, men nå sitter jeg bare hjem og ser på tv :) KOOOOOS ♥ Vell, har ikke akkurat gjort så veldig mye i kveld da. Kjeder meg egentlig hele tiden.. Så, ikke så veldig mye å blogge om! Men jeg var jo i byen i dag, og er så utrolig fornøyd med det jeg kjøpe meg, men " God natt ", jeg skal ikke legge meg, men har ikke noen ting å blogge om.

Vell, " God natt " sier jeg bare <3

Bloggezz
- Hanna ♥

By'n

Heiia, nå sitter jeg hjemme hos Ane. I dag har vi vært i byen, kjempekoselig dag vi har hatt sammen. Jeg kom til hun klokken 10.30 for å ta bussen med hun, også skulle Frida gå på en annen plass, men bussen kjørte forbi, haha ♥ Ja, vi var der i mange timer, så jeg ble litt lei. Hehe, gikk i høyhæler jeg og Ane shu <3 Kjøpte meg en is, en brus, to topper og et smykke. Her kommer dagen i bilder:
 

DAGENS INNKJØP:


Topp - Ginatricot - 99,-

Topp - Ginatricot - 99,-Smykke - Glitter - 49,-

Hva synes du om bildene og dagens innkjøp?

Bloggez
- Hanna ♥

 

Anepia miiii, bare miiii

Heiia, i kveld har jeg vært ute med Ane. Hun kom til meg og jeg ble utrolig glad for jeg hadde ikke sett henne på lenge. Utrolig koselig ♥ Hun kom til meg klokken 5 og dro 19.30 eller noe, fordi hun skulle på svømmetrening. Haha, hun er helt fantastisk. Vi satt for det meste ute og snakket og avtalte at vi skulle dra til byen i morgen, det blir vertfall koselig. Da blir det jeg, Ane og Frida som skal ta oss en koselig tur. Vet ikke helt når jeg kommer hjem, men tror ikke jeg skal kjøpe meg noe spisiellt fordi jeg har for det meste brukt opp pengene mine, haha <3 Kjøper jeg meg noe skal jeg prøve å få lagt det ut, men det blir på søndagen isofall. Nå sitter jeg no her da som jeg gjør på alle fredager å ser på Idol. Jeg har virkelig hatt en fantastisk kveld med Ane, vi har jo bare snakket og funnet på mye rart, som vi alltid gjør når vi møtes, hehe ♥

Hun er bare helt fantastisk, og min aller beste venn

Bloggez
- Hanna

Freeeeedag

♥Heiia, ja, som alle andre var jeg på skolen i dag. Veeeldig gøy, NOT, fordi  vi hadde matteprøve. Tror ikke den gikk så bra. Matte er altsa ikke mitt beste fag nå for tiden. I hele dag har jeg jo være med Julie som jeg alltid er, hehe ♥ Ja, men nå sitter jeg som vanlig i stolen min og bloggeeeer ♥ Men jeg kjeder meg jo heeele tiden... Hva kan man finne på på Fredager, det er den kjedligste dagen i uken fordi vi ikke har noen treninger, men den beste fordi det er jo heeeelg ♥  Men hva skal jeg si? " Haaaade ", jeg gidder ikke å bare sitte her å blogge om hvor kjedelig jeg har det for tiden, Kjedelig ass, det er virkelig ******Bloggezz
- Hanna

Designet er laget av TVdesign
Les mer i arkivet »Oktober 2011 »September 2011
hits