6 ting jeg virkelig hater

Heiia ♥ Jeg hadde ingenting å gjøre så jeg tenkte å si hvilke ting jeg virkelig hater.

♦ Jeg hater virkelig edderkopper fordi de er så ekle og ja... virkelig fæle.
♦ Jeg hater folk som jeg ikke kan stole på og som kan finne på å lyve deg rett i ansiktet.
♦ Lukten av makrell og jeg klarer ikke å være i nærheten av folk som spiser det.
♦ Ting som er kjempedyrt så jeg ikke kan kjøpe det :( Det er det verste jeg vet.
♦ Folk som går i byen og som virkelig stinker drit.
♦ Åhh ja, kanskje jeg hater å rydde rommet mitt, det er ikke akkurat det beste jeg vet om. Men jeg gjør det jo når ting flyter på komoden osv.


Gammelt!

Bloggezz
- Hanna

Blir hyttetur til helgen daaa

Heiia ♥ Jeg gleder meg sinnsykt til helgen for da skal jeg på hytten til bestefar med Silje. Det blir helt fantastisk. Utrolig lenge siden jeg har vært der nå så dte ska bli koselig å møte beste far og hytten igjenn. Ja, Silje skal jo være med meg, og ja, jeg var med henne på søndagen og savner henne allerede faktisk. Jeg er så utlig glad i henne så jeg kommer vell alltid til å savne henne ♥ Vi reiser på fredag i fem-seks tiden sikkert. Vi skal være der til søndag og vi skal vell for det meste kose oss inn og utenfor hytten, men kanskje vi finner på noe annet. men.... jeg vet ikke helt enda, vi finner det vell ut på lørdagen tenker jeg. Åhhh, jeg gleder meg for hun har aldri vært der og det er helt klart den beste hytten jeg noen sinne har hatt. Jeg tenker ikke på noe annet, eller jo.. haha, tenker jo på at jeg må gjøre lekser men.. samma det!'
Ja, men klokken 19.10 ca. skal jeg bli kjørt av mamma til dansingen. Åh, det er så artig og dansen kommer til å bli kjempe bra :) Gleder meg til vi skal vise den frem. Men nå må jeg gjøre ferdig en oppgave, men jeg måtte bare sette meg ned å ta et kjapt innlegg når jeg ble lei av leksene'

Go'gutten min ♥

Bloggezz
- Hanna

God kveld

Heiia ♥
Nå sitter jeg å ser på tv. Har ikke gjort stort annet i dag, eller jo, jeg var jo til farmor og til søskenbarnene mine også har jeg vært med Silje ( www.smd98.blogg.no ) som kommer fra gammelskolen min. Ja, det var utrolig koselig, først var vi til meg også tok vi oss en tur til hun etter det. Men ja, jeg har ikke noe å blogge om. Haha, hva skal jeg blogge om ? Har du noen TIPS ?
Jeg har heller ikke gjort stort i dag, men her kommer dagens outfit:

Tights - Bikbok - 99,-
Genser - Only - 148,-Det var det <3

Bloggezz
- Hanna ♥


Kveeeld

Heiia, nå sitter jeg bare inne. I kveld har jeg egentlig bare vært litt ute..... og litt inne, men nå sitter jeg bare hjem og ser på tv :) KOOOOOS ♥ Vell, har ikke akkurat gjort så veldig mye i kveld da. Kjeder meg egentlig hele tiden.. Så, ikke så veldig mye å blogge om! Men jeg var jo i byen i dag, og er så utrolig fornøyd med det jeg kjøpe meg, men " God natt ", jeg skal ikke legge meg, men har ikke noen ting å blogge om.

Vell, " God natt " sier jeg bare <3

Bloggezz
- Hanna ♥

By'n

Heiia, nå sitter jeg hjemme hos Ane. I dag har vi vært i byen, kjempekoselig dag vi har hatt sammen. Jeg kom til hun klokken 10.30 for å ta bussen med hun, også skulle Frida gå på en annen plass, men bussen kjørte forbi, haha ♥ Ja, vi var der i mange timer, så jeg ble litt lei. Hehe, gikk i høyhæler jeg og Ane shu <3 Kjøpte meg en is, en brus, to topper og et smykke. Her kommer dagen i bilder:
 

DAGENS INNKJØP:


Topp - Ginatricot - 99,-

Topp - Ginatricot - 99,-Smykke - Glitter - 49,-

Hva synes du om bildene og dagens innkjøp?

Bloggez
- Hanna ♥

 

Anepia miiii, bare miiii

Heiia, i kveld har jeg vært ute med Ane. Hun kom til meg og jeg ble utrolig glad for jeg hadde ikke sett henne på lenge. Utrolig koselig ♥ Hun kom til meg klokken 5 og dro 19.30 eller noe, fordi hun skulle på svømmetrening. Haha, hun er helt fantastisk. Vi satt for det meste ute og snakket og avtalte at vi skulle dra til byen i morgen, det blir vertfall koselig. Da blir det jeg, Ane og Frida som skal ta oss en koselig tur. Vet ikke helt når jeg kommer hjem, men tror ikke jeg skal kjøpe meg noe spisiellt fordi jeg har for det meste brukt opp pengene mine, haha <3 Kjøper jeg meg noe skal jeg prøve å få lagt det ut, men det blir på søndagen isofall. Nå sitter jeg no her da som jeg gjør på alle fredager å ser på Idol. Jeg har virkelig hatt en fantastisk kveld med Ane, vi har jo bare snakket og funnet på mye rart, som vi alltid gjør når vi møtes, hehe ♥

Hun er bare helt fantastisk, og min aller beste venn

Bloggez
- Hanna

Freeeeedag

♥Heiia, ja, som alle andre var jeg på skolen i dag. Veeeldig gøy, NOT, fordi  vi hadde matteprøve. Tror ikke den gikk så bra. Matte er altsa ikke mitt beste fag nå for tiden. I hele dag har jeg jo være med Julie som jeg alltid er, hehe ♥ Ja, men nå sitter jeg som vanlig i stolen min og bloggeeeer ♥ Men jeg kjeder meg jo heeele tiden... Hva kan man finne på på Fredager, det er den kjedligste dagen i uken fordi vi ikke har noen treninger, men den beste fordi det er jo heeeelg ♥  Men hva skal jeg si? " Haaaade ", jeg gidder ikke å bare sitte her å blogge om hvor kjedelig jeg har det for tiden, Kjedelig ass, det er virkelig ******Bloggezz
- Hanna

Jada, det begynner å bli vinteeeer :):)

Heiia, dette blir et kjapt innlegg fordi jeg skal på fotballtrening klokken 16.30.
Jeg liker IKKE å bli sen når jeg skal trene, for hvis jeg skal trene så skal jeg virkelig det. Ja, det har jo faktisk snødd idag, JIPPI, jeg elsker virkelig elsker snø og vinter, men ikke kulden. I dag sa jeg skulle gå til skolen ble det først regn, så haggel. Huff, jeg liker ikke regn. Men så.... kom snøen i en av de første skoletimene vi hadde. Åh, jeg ble så glad. Det er en helt fantastisk når det er vinter ;) Men ja, sommer'n er jo best da ♥ men nå må jeg nesten begynne å ta på meg fotballskoene så jeg IKKE kommer for sent, isofall blir det nok første gang det gitt.
Hade folks ♥

Hehe, hendene mine må jo være med vettu ♣

Bloggez
- Hanna

Dagen i dag

Hei, nå har jeg sottet å øvd til rle-prøve som vi skal ha i morgen. Men nå sitter jeg langt nede i sofaen med pc'n og ser på Tangerudbakken eller hvordan det skrives, hahah :)
Men på skolen ser vi en film som heter "My name is Khan" eller noe, men den er suuupertrist, men den anbefales. Jeg og Julie ( www.juliemlarsen.blogg.no ) sitter sammen og ser på den, og vi sitter jo med tårer i øynene, men hvis dere vil vite litt om den så ta en titt innom bloggen til Julie :) Hun har skrevet litt om den, jeg orker ikke shu. Men i dag hadde vi Klasseråd, samfunnsfag, naturfag og kunst & håndtverk. Jaja, det var de kjedelige fagene vi hadde i dag. Når jeg kom hjem fra skolen måtte jeg sykle på butikken for å få tak i noe til middagen vi skulle ha. Jeg har ikke gjort så mye, men jeg har spist middag, sett tv og øvd til prøve som vi skal ha i morgen. Ja, det var det jeg har gjort i dag, haha, jeg har veldig kjedelige skoledager/dager nå for tiden.

Å men, nå sitter jeg jo å ser på Tangerudbakken og de er jo såå søte, eller hva jeg skal si! Jeg elsker å se på det, fordi det er jo så morsomt, så det er noe jeg virkelig trives med å sitte i sofaen å se. Men hva skal jeg si?! Er det noe dere synes at jeg mangler på bloggen så bare si ifra. Jeg skulle ta outfit idag, men ja, så glems som jeg er så glemte jo jeg det da, men skal prøve å ta en i morgen :)
I morgen er det jo enda en ny skoledag og da er det gym, og eg elsker og trene. Det er bare utrolig gøy. Jeg vet at jeg er dårlig til å legge ut bilder av ting jeg gjør i fritiden, men jeg skal prøve å ha med meg kameraet på de fleste stendene jeg er på og også prøve å ta outfits hver dag. Men vet ikke om jeg blogger hver dag.

Haha, det beste bildet jeg og Julie har sammen ;) Glad i deg ;)

Bloggezz
- Hanna

Bilder :)))

Hei, nå har jeg sottet og gjort lekser som vanlig. Vi har ganske mye, men det har virkelig gått fort for jeg har lest litt, gjort norskleksene, nynorsk, naturfag og samfunnsfag :)
Ikke akkurat det morsomste jeg vet om, haha.. Men nå skal jeg bare slappe av litt før det blir middag i fem tiden sikkert. Men i helgen var jeg jo på hytten om jeg tenkte å vise dere noen bilder fra fjellturen:

Hunden miin, jeg er så glad i han <3

Han var litt småsyk, så han kom ikke så langt før han måtte legge seg ned.

Haha, ikke mobb ansiktet mitt :/

:/

Go'gutten min'

Ja, det var det fjellet.

Litt av utsikten ;))

Sliten etter turen :/

10hi ;)

Bloggez
- Hanna

Designet er laget av TVdesign
Les mer i arkivet »Oktober 2011 »September 2011
hits