By'n

Heiia, nå sitter jeg hjemme hos Ane. I dag har vi vært i byen, kjempekoselig dag vi har hatt sammen. Jeg kom til hun klokken 10.30 for å ta bussen med hun, også skulle Frida gå på en annen plass, men bussen kjørte forbi, haha ♥ Ja, vi var der i mange timer, så jeg ble litt lei. Hehe, gikk i høyhæler jeg og Ane shu <3 Kjøpte meg en is, en brus, to topper og et smykke. Her kommer dagen i bilder:
 

DAGENS INNKJØP:


Topp - Ginatricot - 99,-

Topp - Ginatricot - 99,-Smykke - Glitter - 49,-

Hva synes du om bildene og dagens innkjøp?

Bloggez
- Hanna ♥

 

Anepia miiii, bare miiii

Heiia, i kveld har jeg vært ute med Ane. Hun kom til meg og jeg ble utrolig glad for jeg hadde ikke sett henne på lenge. Utrolig koselig ♥ Hun kom til meg klokken 5 og dro 19.30 eller noe, fordi hun skulle på svømmetrening. Haha, hun er helt fantastisk. Vi satt for det meste ute og snakket og avtalte at vi skulle dra til byen i morgen, det blir vertfall koselig. Da blir det jeg, Ane og Frida som skal ta oss en koselig tur. Vet ikke helt når jeg kommer hjem, men tror ikke jeg skal kjøpe meg noe spisiellt fordi jeg har for det meste brukt opp pengene mine, haha <3 Kjøper jeg meg noe skal jeg prøve å få lagt det ut, men det blir på søndagen isofall. Nå sitter jeg no her da som jeg gjør på alle fredager å ser på Idol. Jeg har virkelig hatt en fantastisk kveld med Ane, vi har jo bare snakket og funnet på mye rart, som vi alltid gjør når vi møtes, hehe ♥

Hun er bare helt fantastisk, og min aller beste venn

Bloggez
- Hanna

Freeeeedag

♥Heiia, ja, som alle andre var jeg på skolen i dag. Veeeldig gøy, NOT, fordi  vi hadde matteprøve. Tror ikke den gikk så bra. Matte er altsa ikke mitt beste fag nå for tiden. I hele dag har jeg jo være med Julie som jeg alltid er, hehe ♥ Ja, men nå sitter jeg som vanlig i stolen min og bloggeeeer ♥ Men jeg kjeder meg jo heeele tiden... Hva kan man finne på på Fredager, det er den kjedligste dagen i uken fordi vi ikke har noen treninger, men den beste fordi det er jo heeeelg ♥  Men hva skal jeg si? " Haaaade ", jeg gidder ikke å bare sitte her å blogge om hvor kjedelig jeg har det for tiden, Kjedelig ass, det er virkelig ******Bloggezz
- Hanna

Jada, det begynner å bli vinteeeer :):)

Heiia, dette blir et kjapt innlegg fordi jeg skal på fotballtrening klokken 16.30.
Jeg liker IKKE å bli sen når jeg skal trene, for hvis jeg skal trene så skal jeg virkelig det. Ja, det har jo faktisk snødd idag, JIPPI, jeg elsker virkelig elsker snø og vinter, men ikke kulden. I dag sa jeg skulle gå til skolen ble det først regn, så haggel. Huff, jeg liker ikke regn. Men så.... kom snøen i en av de første skoletimene vi hadde. Åh, jeg ble så glad. Det er en helt fantastisk når det er vinter ;) Men ja, sommer'n er jo best da ♥ men nå må jeg nesten begynne å ta på meg fotballskoene så jeg IKKE kommer for sent, isofall blir det nok første gang det gitt.
Hade folks ♥

Hehe, hendene mine må jo være med vettu ♣

Bloggez
- Hanna

Dagen i dag

Hei, nå har jeg sottet å øvd til rle-prøve som vi skal ha i morgen. Men nå sitter jeg langt nede i sofaen med pc'n og ser på Tangerudbakken eller hvordan det skrives, hahah :)
Men på skolen ser vi en film som heter "My name is Khan" eller noe, men den er suuupertrist, men den anbefales. Jeg og Julie ( www.juliemlarsen.blogg.no ) sitter sammen og ser på den, og vi sitter jo med tårer i øynene, men hvis dere vil vite litt om den så ta en titt innom bloggen til Julie :) Hun har skrevet litt om den, jeg orker ikke shu. Men i dag hadde vi Klasseråd, samfunnsfag, naturfag og kunst & håndtverk. Jaja, det var de kjedelige fagene vi hadde i dag. Når jeg kom hjem fra skolen måtte jeg sykle på butikken for å få tak i noe til middagen vi skulle ha. Jeg har ikke gjort så mye, men jeg har spist middag, sett tv og øvd til prøve som vi skal ha i morgen. Ja, det var det jeg har gjort i dag, haha, jeg har veldig kjedelige skoledager/dager nå for tiden.

Å men, nå sitter jeg jo å ser på Tangerudbakken og de er jo såå søte, eller hva jeg skal si! Jeg elsker å se på det, fordi det er jo så morsomt, så det er noe jeg virkelig trives med å sitte i sofaen å se. Men hva skal jeg si?! Er det noe dere synes at jeg mangler på bloggen så bare si ifra. Jeg skulle ta outfit idag, men ja, så glems som jeg er så glemte jo jeg det da, men skal prøve å ta en i morgen :)
I morgen er det jo enda en ny skoledag og da er det gym, og eg elsker og trene. Det er bare utrolig gøy. Jeg vet at jeg er dårlig til å legge ut bilder av ting jeg gjør i fritiden, men jeg skal prøve å ha med meg kameraet på de fleste stendene jeg er på og også prøve å ta outfits hver dag. Men vet ikke om jeg blogger hver dag.

Haha, det beste bildet jeg og Julie har sammen ;) Glad i deg ;)

Bloggezz
- Hanna

Bilder :)))

Hei, nå har jeg sottet og gjort lekser som vanlig. Vi har ganske mye, men det har virkelig gått fort for jeg har lest litt, gjort norskleksene, nynorsk, naturfag og samfunnsfag :)
Ikke akkurat det morsomste jeg vet om, haha.. Men nå skal jeg bare slappe av litt før det blir middag i fem tiden sikkert. Men i helgen var jeg jo på hytten om jeg tenkte å vise dere noen bilder fra fjellturen:

Hunden miin, jeg er så glad i han <3

Han var litt småsyk, så han kom ikke så langt før han måtte legge seg ned.

Haha, ikke mobb ansiktet mitt :/

:/

Go'gutten min'

Ja, det var det fjellet.

Litt av utsikten ;))

Sliten etter turen :/

10hi ;)

Bloggez
- Hanna

Kjedelig

Heiia ♥

Nå sitter jeg her bare og har gjort litt lekser, hahah.. kjedelig.
Men blogglysten er heller ikke helt på topp, men jeg hadde ikke noe å gjøre så jeg tenkte å blogge et lite innlegg. Ja, men nå er det ikke lenge til det blir fotballtrening, gleder meg, jeg synes at fotball er den beste sporten, helt klart. Men jeg skal møte Malin ( www.coolit.blogg.no ) før treningen begynner så vi skal sykle sammen opp til banen. Ja, hva skal jeg si?? Det er kjempe kedelig :(
Men hade, jeg årker ikke å sitte her bare for å blogge om hvor kjedelig jeg har det...

Hvilken sport går du på ??

Bloggezz
- Hanna ♥
♥♥♥


Bloggeeeen

Heihei, nå har jeg kommet fra hytten. Eller, vi kom vell hjem 18.30 eller noe, men har pakket ut bagen og vært en tur på butikken. Jeg har hatt en superkoselig høstferie på hytten med familien, har vært på lange og fine turer og har koset oss inne. Det ble noen små innlegg i høstferien fordi jeg blogget på ipaden og det er ikke akkurat enkelt, hahah! Jeg har virkelig dårlig blogglyst nå, så jeg vet ikke om det kommer så mange innlegg fremover mot den neste uken, ja, dere vet, det er jo kjempe mye å gjøre, lekser, prøver, dansing og fotball. Vi har ganske mye lekser shu og mange prøver og det er jo viktigere å jobbe med skolen enn å sitte på pc'n å kjede meg. Jeg synes at det er utrolig lite å gjøre på pc'en for tiden. HVA BRUKER DU & GJØRE PÅ PC'EN ?
Jaja, men kommer med innlegg når jeg får tid og lyst. Jeg hadde tatt bilder fra landturen vi var på idag, men det var ikke med mitt kamera, og har de ikke her nå.


Hva har du gjort i høstferien ?


bloggezz
- Hanna ;)

Kooos....

Heia <3
nå sitter jeg her med familien på hytten.
Jeg sitter å blogger på ipoden fordi den må man jo ha med seg over alt. Vi kom hit i sju tiden i kveld og da pakket vi ut og spiste litt. nå sitter vi på stuen og ser på tv:) det kommer sikkert et lite innlegg i morgen også, men vet ikke helt fordi vi skal sikkert være litt ute og på tur<3

Bloggezz
-hanna

God morgen :)

Heiia :)

Nå sitter jeg på pc'n til Silje fordi hun er i dusjen en tur. Vi har vært våken en god stund, men har logget i sengen og sett på tv. Jeg skal vell blogge mens hun tar på seg klærne og årdner seg på badet, men i dag drar jeg på hytten :) Jeg gleder meg :)
Vi skal vell sikkert spise frokost etterpå fordi jeg begynner å bli små-sulten nå. Jeg vet ikke helt hva annet vi skal finne på til de drar på hytten sin, men hun skal sikkert pakke bagen og årdne seg klar til hyttetur. Men i dag drar jeg også på hytten, og der skal vi være fra Onsdag - Søndag. Vi skal ha besøk og vi skal sikkert gå noen fine turer også skal vi ha middagsgjester på fredag tror jeg!

I går kveld når vi lå i sengen var det virkelig styggvær!! Det var jo det vi hørte i hele går kveld, men når jeg våknet hadde ikke været blitt noe bedre, det var virkelig styggvær da og :((

Men nå skal jeg blogge på " www.hope98.blogg.no " Du kan godt ta en titt innom...**

Bloggezz
- Hanna :)

 

Designet er laget av TVdesign
Les mer i arkivet »Oktober 2011 »September 2011
hits