Jada, det begynner å bli vinteeeer :):)

Heiia, dette blir et kjapt innlegg fordi jeg skal på fotballtrening klokken 16.30.
Jeg liker IKKE å bli sen når jeg skal trene, for hvis jeg skal trene så skal jeg virkelig det. Ja, det har jo faktisk snødd idag, JIPPI, jeg elsker virkelig elsker snø og vinter, men ikke kulden. I dag sa jeg skulle gå til skolen ble det først regn, så haggel. Huff, jeg liker ikke regn. Men så.... kom snøen i en av de første skoletimene vi hadde. Åh, jeg ble så glad. Det er en helt fantastisk når det er vinter ;) Men ja, sommer'n er jo best da ♥ men nå må jeg nesten begynne å ta på meg fotballskoene så jeg IKKE kommer for sent, isofall blir det nok første gang det gitt.
Hade folks ♥

Hehe, hendene mine må jo være med vettu ♣

Bloggez
- Hanna

Dagen i dag

Hei, nå har jeg sottet å øvd til rle-prøve som vi skal ha i morgen. Men nå sitter jeg langt nede i sofaen med pc'n og ser på Tangerudbakken eller hvordan det skrives, hahah :)
Men på skolen ser vi en film som heter "My name is Khan" eller noe, men den er suuupertrist, men den anbefales. Jeg og Julie ( www.juliemlarsen.blogg.no ) sitter sammen og ser på den, og vi sitter jo med tårer i øynene, men hvis dere vil vite litt om den så ta en titt innom bloggen til Julie :) Hun har skrevet litt om den, jeg orker ikke shu. Men i dag hadde vi Klasseråd, samfunnsfag, naturfag og kunst & håndtverk. Jaja, det var de kjedelige fagene vi hadde i dag. Når jeg kom hjem fra skolen måtte jeg sykle på butikken for å få tak i noe til middagen vi skulle ha. Jeg har ikke gjort så mye, men jeg har spist middag, sett tv og øvd til prøve som vi skal ha i morgen. Ja, det var det jeg har gjort i dag, haha, jeg har veldig kjedelige skoledager/dager nå for tiden.

Å men, nå sitter jeg jo å ser på Tangerudbakken og de er jo såå søte, eller hva jeg skal si! Jeg elsker å se på det, fordi det er jo så morsomt, så det er noe jeg virkelig trives med å sitte i sofaen å se. Men hva skal jeg si?! Er det noe dere synes at jeg mangler på bloggen så bare si ifra. Jeg skulle ta outfit idag, men ja, så glems som jeg er så glemte jo jeg det da, men skal prøve å ta en i morgen :)
I morgen er det jo enda en ny skoledag og da er det gym, og eg elsker og trene. Det er bare utrolig gøy. Jeg vet at jeg er dårlig til å legge ut bilder av ting jeg gjør i fritiden, men jeg skal prøve å ha med meg kameraet på de fleste stendene jeg er på og også prøve å ta outfits hver dag. Men vet ikke om jeg blogger hver dag.

Haha, det beste bildet jeg og Julie har sammen ;) Glad i deg ;)

Bloggezz
- Hanna

Bilder :)))

Hei, nå har jeg sottet og gjort lekser som vanlig. Vi har ganske mye, men det har virkelig gått fort for jeg har lest litt, gjort norskleksene, nynorsk, naturfag og samfunnsfag :)
Ikke akkurat det morsomste jeg vet om, haha.. Men nå skal jeg bare slappe av litt før det blir middag i fem tiden sikkert. Men i helgen var jeg jo på hytten om jeg tenkte å vise dere noen bilder fra fjellturen:

Hunden miin, jeg er så glad i han <3

Han var litt småsyk, så han kom ikke så langt før han måtte legge seg ned.

Haha, ikke mobb ansiktet mitt :/

:/

Go'gutten min'

Ja, det var det fjellet.

Litt av utsikten ;))

Sliten etter turen :/

10hi ;)

Bloggez
- Hanna

Kjedelig

Heiia ♥

Nå sitter jeg her bare og har gjort litt lekser, hahah.. kjedelig.
Men blogglysten er heller ikke helt på topp, men jeg hadde ikke noe å gjøre så jeg tenkte å blogge et lite innlegg. Ja, men nå er det ikke lenge til det blir fotballtrening, gleder meg, jeg synes at fotball er den beste sporten, helt klart. Men jeg skal møte Malin ( www.coolit.blogg.no ) før treningen begynner så vi skal sykle sammen opp til banen. Ja, hva skal jeg si?? Det er kjempe kedelig :(
Men hade, jeg årker ikke å sitte her bare for å blogge om hvor kjedelig jeg har det...

Hvilken sport går du på ??

Bloggezz
- Hanna ♥
♥♥♥


Bloggeeeen

Heihei, nå har jeg kommet fra hytten. Eller, vi kom vell hjem 18.30 eller noe, men har pakket ut bagen og vært en tur på butikken. Jeg har hatt en superkoselig høstferie på hytten med familien, har vært på lange og fine turer og har koset oss inne. Det ble noen små innlegg i høstferien fordi jeg blogget på ipaden og det er ikke akkurat enkelt, hahah! Jeg har virkelig dårlig blogglyst nå, så jeg vet ikke om det kommer så mange innlegg fremover mot den neste uken, ja, dere vet, det er jo kjempe mye å gjøre, lekser, prøver, dansing og fotball. Vi har ganske mye lekser shu og mange prøver og det er jo viktigere å jobbe med skolen enn å sitte på pc'n å kjede meg. Jeg synes at det er utrolig lite å gjøre på pc'en for tiden. HVA BRUKER DU & GJØRE PÅ PC'EN ?
Jaja, men kommer med innlegg når jeg får tid og lyst. Jeg hadde tatt bilder fra landturen vi var på idag, men det var ikke med mitt kamera, og har de ikke her nå.


Hva har du gjort i høstferien ?


bloggezz
- Hanna ;)

Kooos....

Heia <3
nå sitter jeg her med familien på hytten.
Jeg sitter å blogger på ipoden fordi den må man jo ha med seg over alt. Vi kom hit i sju tiden i kveld og da pakket vi ut og spiste litt. nå sitter vi på stuen og ser på tv:) det kommer sikkert et lite innlegg i morgen også, men vet ikke helt fordi vi skal sikkert være litt ute og på tur<3

Bloggezz
-hanna

God morgen :)

Heiia :)

Nå sitter jeg på pc'n til Silje fordi hun er i dusjen en tur. Vi har vært våken en god stund, men har logget i sengen og sett på tv. Jeg skal vell blogge mens hun tar på seg klærne og årdner seg på badet, men i dag drar jeg på hytten :) Jeg gleder meg :)
Vi skal vell sikkert spise frokost etterpå fordi jeg begynner å bli små-sulten nå. Jeg vet ikke helt hva annet vi skal finne på til de drar på hytten sin, men hun skal sikkert pakke bagen og årdne seg klar til hyttetur. Men i dag drar jeg også på hytten, og der skal vi være fra Onsdag - Søndag. Vi skal ha besøk og vi skal sikkert gå noen fine turer også skal vi ha middagsgjester på fredag tror jeg!

I går kveld når vi lå i sengen var det virkelig styggvær!! Det var jo det vi hørte i hele går kveld, men når jeg våknet hadde ikke været blitt noe bedre, det var virkelig styggvær da og :((

Men nå skal jeg blogge på " www.hope98.blogg.no " Du kan godt ta en titt innom...**

Bloggezz
- Hanna :)

 

Overnatting til Silje!

Heisann :)))

Nå er jeg hjemme til Silje. Jeg skal nemmelig ligge over til hun i natt. ( www.smd98.blogg.no )
Jeg kom til hun klokken 12.30 ca og var her til 15.00 så kom jeg tilbake klokken 19.00 for å ligge over hos henne.
Vi har tatt bilder så de skal jeg legge ut i dag, men jeg hadde loft at jeg skulle legge ut innkjøpet mitt fra mandag, men jeg tror ikke det blir noe av det. Idag har jeg jo vært hos Silje og når jeg kommer hjem i morgen må jeg rydde og pakke til jeg drar på hytten. Beklager det <3 Idag har vi koset oss inne fordi det har vært så veldig gårlig vær her i Trondheim i det siste. Men vi gikk faktisk to turer med hunden i styggværet, og det var veldig kaldt skal jeg love dere. Hvordan er været der dere bor ??
Men nå skal jeg og Silje kose oss på rommet med tv'n.
Her kommer bildene vi tok i dag:

Det var noen av bildene vi har tatt.

Hvordan er været der du bor ??
Hva synes du om bildene ??

Bloggezz
- HannaSilje &lt;3

Heiia =))
Nå er jeg til min beste venn Silje.
Hun er helt fantastisk :))
Vi sitter på rommet hennes og koser oss med pc'n og tv!
Jeg tok bussen for ikke så lenge siden så jeg har ikke vært her så veldig lenge.
Vi skal snart ta noen bilder så de kommer på bloggen sikkert i kveld fordi jeg skal nemmelig ligge over til henne.
Hun er bare den beste vennen du kan få.... det mener jeg :) Jeg er så utrolig glad i deg <3
Men nå skal vi ta litt bilder og lage oss en blogg sammen :)

For en liten stund siden tok vi dette bildet.

Bloggezz
- hanna :):)

iPad

Heiia :)))
Nå sitter jeg i soffaen med en splitter ny iPad. Det er så gøy, men dette blir et kjapt innlegg fordi det er litt slitsomt å sitte her å blogge med ipaden. Men jeg legger ut innkjøpet i morgen tror jeg<3
Men nå skal jeg spise brownies og se på tv.

Bloggezz
-Hanna

Designet er laget av TVdesign
Les mer i arkivet »Oktober 2011 »September 2011
hits